Informàtica 1r trimestre

 • View
  159

 • Download
  1

Embed Size (px)

Transcript

 • InformticaPowerPoint sobre loptativa

  */7Optativa dinformtica curs 2010/11

  Informtica

  Compartir fitxers amb Google Docs i configurar-nos la interfcie.No utilitzar imatges amb copyright.Utilitzar el GIMP.Aprendre a fer anar el Word de manera ms avanada.Utilitzar el Power Point.

  En aquesta optativa hem aprs a...

  */7Optativa dinformtica curs 2010/11

  InformticaQu mha agradat ms?La nterfcie GIMPEl Word (programa)El plantejament de loptativa.El sistema de valoraci en rbriques.Treballar en grup.La fluidesa del grup

  */7Optativa dinformtica curs 2010/11

  Informtica

  Qu s el que mha agradat menys?Imatges lliures:Opino que les imatges que ens surten sn poques i de baixa qualitat.Tot i que est b per aprendre a fer anar la cerca avanada de Google.El Google DocsTrobo que s un sistema poc prctic.Lent

  */7Optativa dinformtica curs 2010/11

  InformticaAspectes a millorar sobre loptativaConsidero excessiu el temps de 2 minuts de marge per entrar a classe.Els ordinadors de laula tenen poca memria RAM i es bloquejen. Les versions del sofware, sn antigues.Deixant en banda aquests aspectes, loptativa est molt b.

  */7Optativa dinformtica curs 2010/11

  InformticaDe cara al 3r trimestre, magradaria aprendre o fer...Aprendre a fer alguna cosa prctica de manteniment dordinadorsFormatar ordinadorsEntrar a la BIOS i modificar opcionsActualitzar controladorsInstallaci de HardwareAprendre a fer muntatges, o coses amb 3DSeguretat a lordinadorProtecci de fitxersAntivirusEtc.

 • Grcies per la seva atenci

  *******