Protocol de Normes Per Bon Funcionament

 • Published on
  07-Dec-2015

 • View
  15

 • Download
  0

Embed Size (px)

DESCRIPTION

NORMES DE FUNCIONAMENT

Transcript

 • PROTOCOL DE NORMES PER BON FUNCIONAMENT DEXTRAESCOLARS QUE REQUEREIXEN CONCENTRACI I SILENCI Introducci A lAMPA de lEscola La Torre sorganitzen una srie dextraescolars que, pel que els alumnes aprofitin lactivitat, requereixen un mnim de concentraci, respecte , silenci i bona conducta pel bon funcionament del grup i de la classe. Des de lAMPA sest realitzant un esfor important perqu els infants gaudeixin de lactivitat i aprofitin el mxim possible laprenentatge i el temps. Aprofitant lexperincia daltres anys i amb la collaboraci dels monitors sha decidit elaborar aquest protocol dactuaci que permetr marcar unes pautes que seran comuns a totes les activitats organitzades per lAMPA de lEscola la Torre. Objectius - Afavorir que els alumnes gaudeixin i aprofitin les hores dextraescolars el mxim

  possible. - Fer que tots els infants treballin i aprofitin les hores dextraescolars respectant als

  seus companys/es i als seus monitors/res. Normes generals Cal respectar als monitors/res i respectar als companys/es. No es podr parlar en veu alta si el monitor no ho diu expressament. A les activitats no es poden portar joguines, cromos, xiclets.. o altres coses que facin que els nens estiguin distrets. Detecci que un nen/a no treballa o deixa continuar el bon ritme de la classe. (faltes de respecte, no vol fer lactivitat, xerrar en veu alta, no seure al seu lloc ... ) 1. El monitor/a parlar amb el nen/a, preguntar qu li passa, i intentar motivar-lo o reconduir-lo/a cap a les bones conductes. 2. El monitor/a far 1 primer avs que entregar en m als pares o tutors que vinguin a recollir al nen. I els explicar el que est passant a laula. En el cas que lalumne marxi sol, aquest avs sentregar al mestre de la classe o sescriur a lagenda del menor. Posteriorment el monitor ho notificar al membre de lAMPA encarregat de lextraescolar.

 • 3. El monitor/a far un segon i ltim avs que entregar en m als pares o tutors. Ho notificar tamb a la persona responsable de lAMPA . 4. Si lalumne continua molestant a classe, entorpint lactivitat, xerrant i fent que els altres companys/es no puguin continuar la classe. Si encara que sha parlat amb el nen/a aquest continua sense aprofitar lactivitat extraescolar es procedir a lexpulsi de lalumne. Si passats 2 mesos el nen/a demana tornar a lextraescolar sestudiar el retorn a lactivitat. El pagar una activitat extraescolar es un gran esfor pels pares i mares. Tots volem el millor pels nostres fills i volem que aprofitin i treguin els mxim fruit daquestes activitats. Si els nens/es no volen o no poden treballar i seguir una classe, millor que facin altres activitats ms ldiques o acollides que faran que gaudeixin ms. A lAMPA estem per donar suport a les famlies, en sou socis, si us plau us demanem que si teniu qualsevol dubte o necessiteu qualsevol cosa ens ho feu saber i intentarem trobar si es possible una soluci. Model de nota o avis. Sr./a. com a pare, mare o tutor de lalumne ., que cursa , comunico que ja he rebut la nota informativa 1 AVIS sobre lextraescolar . i accepto les normes establertes. Data: Signatura:

Recommended

View more >