LES NOSTRES PROPOSTES PER LES BRUCARDES

 • Published on
  22-Jul-2016

 • View
  214

 • Download
  2

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Aquest s el programa electoral per Les Brucardes, programa que es complementa amb el programa electoral de Sant Fruits de Bages i que est redactat amb totes les propostes que ens van fer arribar els vens d'aquesta urbanitzaci.

Transcript

 • LES BRUCARDESLES NOSTRES PROPOSTES PER

  Qui viu a Les Brucardes?

  Les Brucardes s una urbanitzaci que es va inaugurar fa gaireb 50 anys. En els seus inicis moltes de les construccions que es van fer eren com a segona residncia de famlies de fora del municipi, principalement de Manresa i Barcelona. Mica en mica la tendncia va anar canviant, i actualment la prctica totalitat sn de primera residncia.Es troba en un dels punts ms alts del nostre municipi, envoltada per boscos i el riu Llobregat. Laccs viari es fa des del nucli i aix ha perms que els vens de les Brucardes participin de forma activa en la vida diria del poble, ja sigui en festivitats com a nivell comercial.Moltes de les propostes que us fem han estat demanades pels propis vens, ja sigui amb el dileg directe que hem tingut amb bona part de vosaltres, com tamb en les converses amb els responsables de lAssociaci de Vens.

  Actualment a Les Brucardes hi ha 640 persones inscrites al Cens de Sant Fruits de Bages, tot i que hi ha famlies que hi viuen per mantenen el Cens de lantic domicili.s important estar inscrit a lloc on residim i on utilitzem els serveis perqu els ajuts daltres insti-tucions (Generalitat, Diputaci, Estat Espanyol i Europa) es donen segons el nmero de poblaci censal. Com ms alt sigui, ms diners es reben.

  LES BRUCARDES S UN LLOC FANTSTIC PER VIURE-HI. NOSALTRES AJUDAREM A

  QUE SIGUI MILLOR 28 infants de 0 a 4 anys

  152 majors de 60 anys

  73 nens de 5 a 14 anys

  110 joves de 15 a 29

  124 adults de 30 a 44 anys

  153 adults de 45 a 59 anys

 • Vens de Les Brucardes a la llista de

  liver Gallego NjarN 7 de la llista de CiU

  Eva Caparrs MolinoN 11 de la llista de CiU

  Aquesta ser la nostra prioritat. Des de lAjunta-ment impulsarem la installaci de fibra ptica a tota la urbanitzaci. Seguirem amb el treball fet fins ara i ens comprometem a que sigui una re-alitat ben aviat.

  La installaci elctrica i la illuminaci dels vials s molt antiga. Els fanals estan molt separats en-tre ells i aix fa que presenti fora deficincies, amb punts foscos que incrementen la insegure-tat. Estudiarem la millora daquesta infraestructu-ra amb la nova tecnologia LED.

  Una unitat de la brigada municipal far el man-teniment continuat de la urbanitzaci. Arranjarem lasfalt malms i ampliarem la dotaci de bancs i papereres.Des de lAjuntament vetllarem perqu les par-celles buides privades es mantinguin netes dherbes i deixalles. Tindrem cura de les zones verdes i de la neteja viria i de les herbes del carrer.

  Millorarem el Local Social, dotant-lo de WI-FI i condicionant la zona exterior perqu els vens hi puguin fer trobades, amb ms illuminaci, bancs i papereres.

  Els infants tindran un parc infantil renovat i mil-lorarem la nova Zona de la Tolega amb equipa-ments per lactivitat fsica de la gent gran.

  A Les Brucardes hi viuen ms de 100 nens i nenes en edats compreses entre els 0 i els 14 anys. s important que puguin gaudir duns es-pais desbarjo adaptats a la seva edat.

  Fibra ptica

  Millores de lenllumenat

  Mobilitat, seguretat i convivncia

  Manteniment General

  Local Social

  Infants i Gent Gran

  rees de recollida selectiva

  Amb la vostra confiana ho farem possible

  LLIVER I LEVA SN PERSONES COMPROMESES

  AMB LES BRUCARDES, I VETLLARAN PERQU

  TOTES LES PROPOSTES ES PUGUIN FER REALITAT

  Crearem unes rees de recollida selectiva, tancades i videovigilades, eliminant els contenidors i la brutcia dels carrers. Recuperarem els contenidors de brossa verda.

  Ampliarem les rondes de vigilncia per part de la Policia Local. Segons la demanda dels propis vens, proposem la collocaci de diferents passos elevats per re-duir la velocitat dels vehicles.Adequarem la resta de voreres que queden per fer com la del darrer tram de pujada que s in-existent i obliga als vianants a caminar per la car-retera. Farem les voreres dels passos de segure-tat de foc.Arranjarem laccs de la zona nova per disminuir la perillositat en lentrada i sortida de vehicles.Adequarem laccs a la urbanitzaci alternatiu a la Carretera de les Brucardes que ve del camp de futbol, ja que s molt utilitzat pels vens.Arreglarem lasfalt malms de la Carretera de les Brucardes.Intentarem connectar el Cam de Ronda.Controlarem les colnies de gats i incrementa-rem les accions en desratitzaci i mosquit tigre.