La informàtica ojeda garrido

  • Published on
    13-Apr-2017

  • View
    48

  • Download
    0

Embed Size (px)

Transcript

La informtica

introducciAmb aquet powepoint explicarem una gran part de la informtica, coses positives i negatives, programes mes utilitzats arreu del mn,etc...

La informticaPau OjedaPau Garrido4rt A

ndex DIAPOSITIVA 1.-INTRODUCCIDIAPOSITIVA 2.- PORTADADIAPOSITIVA 3.- NDEXDIPAOSITIVA 4.- QU S LA INFORMTICADIAPOSITIVA 5.- COSES POSITIVES DE LA INFORMTICADIAPOSITIVA 6.- COSES NEGATIVES DE LA INFORMTICADIAPOSITIVA 7.- PERQU HEM TRIAT AQUESTA OPTATIVADIAPOSITIVA 8.- PGINES WEBS MS VISITADESDIAPOSITIVA 9.- PER QU UTILITZEM LA REDDIAPOSITIVA 10.- COMIAT

Qu s la informtica?La informtica s lacincia otcnicarelativa a latecnologia que estudia el tractament automtic de la informaci utilitzant dispositiuselectrnicsisistemes computacionals.

Coses posivites de la informticaHi han moltes pagines webs informatives a internet en les quals tajuden a solucionar problemes i en els estudis.Et pots comunicar rapidament amb amics, familiars etcHi ha entreteniment per a totes les edats.

Coses negatives de la informticaPot entrar un virus al ordinador.Pot provocar lesions a la visi.Si no tens habilitat en escriure pots tardar molt en escriure.

Optativa 4t dESOHem triat aquesta optativa perque en un futur ser necesari.Per ampliar els coneixements informtics.Per millorar la nostra mecanografia.

Pgines webs ms visitades

Per a que la utilitzem la red?per fer servir les rets socials, tamb per entrar a la pagina de linstitut, per mirar videos, escoltar a msica i jugar a jocs.

FI