La classe de català

  • Published on
    11-Mar-2016

  • View
    215

  • Download
    0

DESCRIPTION

Aqu presentem tot el que hem fet a la classe! Espero que us agradi

Transcript

Regina Salavert 2nR1 01/03/2010

Regina Salavert 2nR1 01/03/2010 La classe de catal

Falta una hora per catal, quin avorriment, espero que avui lOriol faci una classe divertida perqu si no macabar adormint.

12.00: Acaba de sonar el timbre i em dirigeixo cap a la classe. Suposo que lOriol estar voltant pels passadissos.

12.05: Com em pensava, lOriol encara no ha arribat. Mira, ara ve cap aqu. Ens obre la classe i sen torna a anar. Vs a saber qu ha anat a fer.

12.13: Per fi hem comenat la classe! Avui toca fer la diresi i lapstrof. Ja veig a venir que ser un avorriment, espero que sacabi aviat.

12.20: Ostres! No em pensava que fos tan complicat aix de la diresi i de lapstrof, i amb tantes normes! No mho aprendre mai de la vida.

12.27: Quin rotllo, i ara es posa a cantar! Que sacabi la classe ja, si us plau. A ms, aquests exercicis sn bastant fcils per si a cada paraula he destar pensant totes les normes no acabar!12.40: Sort que noms queden vint minuts per la una perqu si continuem aix no acabarem mai ni lexercici 1.

12.50: Va, que no ens posi gaires exercicis ni ens faci buscar paraules al diccionari. Noms queden deu minuts. Ja era hora!

12.59: Com que no ens ha dit res dels deures suposo que no ens en posar. Sort que avui ha fet moltes bromes divertides i mho he passat b.

1.00: Ostres, al final ens ha posat 6 exercicis! I a ms els hem de fer a la llibreta i les paraules que no en sapiguem el significat les he debuscar al diccionari. Quin rotllo, i a ms em toca educaci fsica i mhe dafanyar a recollir.