Història de la informàtica (hell, mor, tre)

  • Published on
    19-Mar-2016

  • View
    218

  • Download
    4

Embed Size (px)

DESCRIPTION

 

Transcript

ARTUR , LEX, MARC HISTRIA DE LA INFORMTICA

QESTIONS FONAMENTALS:1. En quin segle els sistemes informtics han esdevingut les eines ms poderoses per les empreses?A finals del segle ___.A finals del segle XX.2. Escriu tres exemples de sistemes operatius amb els seus logos.Windows, Apple i Linux.

3. Quina va ser la primera versi de Windows?a) Windows 1.0b) Windowsc) Windows 19754. Quin s lltim llenguatge de programaci que ha sortit, marca la resposta correcta amb un tic sobre la imatge corresponent? Java Pascal Adobe Reader

5. Aquesta s la definici de informtica. Ordena-la.I que de fan coneixements informaci de ordenadors conjunt automtic el tractament pels cientfics de tcniques la possible.

Conjunt de coneixements cientfics i de tcniques que fan possible el tractament automtic de la informaci pels ordenadors.

QESTIONS SORPRENENTS:6. Digues si o no segons si son virus informtics.GusanosCucsBombes lgiques Troyanos Troya7. Quantes tecles tenia el primer teclat IBM?83 tecles QESTIONS DE DIFICULTAT ELEVADA:8. A quin any s comercialitza el IBM PC?19819. Digues si s verdader o fals sobre el significat de hardware i el software?Hardware correspon a totes les parts fsiques de lordinador.Hardware correspon a lequipament o suport lgic dun ordinador digital.Software correspon a lequipament o suport lgic dun ordinador digital.Software correspon a totes les parts fsiques de lordinador.10. En quin format sinterpreten els scripts del smbol del sistema.a) .batb) .exec) .html